SQL Server Performance

invisible components

Discussion in 'SQL Server 2005 Integration Services' started by fmardani, Aug 10, 2007.

  1. fmardani New Member

    I am not sure why when the packages are run, the components dissapear. The only thing I see is the result in the output.
    So there is no visual on the tabs.
    Thanks
  2. satya Moderator

    Not sure which components you are referring?
  3. arkiboys Member

    The components you drag and rop onto the tabls. i.e. flatfile source, oledb destination...
  4. fmardani New Member

  5. fmardani New Member

    Yes. Exactly as arkiboys says.
  6. satya Moderator

    I;m sure you are using BIDS in this case check service pack is applied, but I will also try to reproduce at my end for more information.
  7. satya Moderator

    Good point, I haven't come across the same on our dev. environment.
  8. dineshasanka Moderator

    bit strange.
    Are you seen diffrent colors(Green, Yellow or Red) in those componets boxes. May be a issue with your vedio card.
  9. fmardani New Member

    checked.
    No problems with the video card.
  10. satya Moderator

    Though I believe this is not a show-stopper to the process from the package, is there any issue if it persists.
  11. fmardani New Member

    You are right. This is not a show stopper.
    I can carry on but it just does not give me the same look and feel during run
  12. satya Moderator

    [:D] True, what you mean to say, I will update once I get further information in thsi regard.

Share This Page