SQL Server Performance

Query Analyzer Debugger doesn't work

Discussion in 'General DBA Questions' started by anca.n, Nov 25, 2002.

  1. anca.n New Member

    In QA if I chose Debug for a stored procedure, it only runs the procedure. If I do this from other computers, it works.
    I have all the network permissions, and for SQL Server we're using the same account.
    What can I do ?
    Thanx
  2. bradmcgehee New Member

    So I am understanding correctly that there is one particular computer where Debug does not work, but others that do? If this is true, the first thing I would check would be to see if the debugger tools were installed when the SQL Server tools were first installed. The debugger tools are optional, and it is possible they may not have been installed.

    If they have been installed, then I don't know the answer as I have not see this problem before. If you haven't done so already, you might ensure that you have the latest SP installed on the problem computer, and if that doesn't work, consider uninstalling the reinstalling the SQL Server tools and debugger.

    Hopefully someone else has seen this problem and can offer better advice that what I have provided.


    ------------------
    Brad M. McGehee
    Webmaster
    SQL-Server-Performance.Com
  3. satya Moderator

    If you're using the SQL 2000 Query Analyzer connecting to a SQL 2000 server, there is no configuration to be done.<br /><br />Open the Object Browser window in Query Analyzer (F<img src='/community/emoticons/emotion-11.gif' alt='8)' /><br />Navigate the browser tree to the desired database and procedure<br />Right click the procedure and select DEBUG.<br /><br />For more information refer to this KBA<a target="_blank" href=http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;en-us;q222123>http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;en-us;q222123</a><br /><br />HTH<br /><br /><br />Satya SKJ

Share This Page