Error: Initializing SQL Server Reconcilier has failed. Try again | SQL Server Performance Forums

SQL Server Performance Forum – Threads Archive

Error: Initializing SQL Server Reconcilier has failed. Try again

<P><SPAN style="WIDOWS: 2; TEXT-TRANSFORM: none; TEXT-INDENT: 0px; BORDER-COLLAPSE: separate; FONT: medium ‘Times New Roman’; WHITE-SPACE: normal; ORPHANS: 2; LETTER-SPACING: normal; COLOR: rgb(0,0,0); WORD-SPACING: 0px; -webkit-border-horizontal-spacing: 0px; -webkit-border-vertical-spacing: 0px; -webkit-text-decorations-in-effect: none; -webkit-text-size-adjust: auto; -webkit-text-stroke-width: 0px" class=Apple-style-span><SPAN style="FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Tahoma; COLOR: rgb(31,80,128); FONT-SIZE: 13px; -webkit-border-horizontal-spacing: 1px; -webkit-border-vertical-spacing: 1px" class=Apple-style-span><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"><TBODY><TR><TD style="FONT-FAMILY: Arial, sans-serif; COLOR: rgb(68,68,68); FONT-SIZE: 13px; FONT-WEIGHT: normal" class=smalltxt vAlign=top class="smalltxt"><SPAN id=_ctl5_ctlTopic_ctlPanelBar_ctlTopicsRepeater__ctl6_lblFullMessage>Hello, i have a problem when i try to syncronize with sql server replication.<BR><BR>the error is:<BR><BR>Error 29045 Initializing SQL Server Reconcilier has failed. Try Again<BR><BR>the HResult code is: 2147198719<BR><BR>in the sqlcesa LOG appear the following lines:<BR><BR>2010/12/28 11:50:11 Thread=148C RSCB=2 Command=SCHK Hr=80045901 ERR:Initialize failed for DistributorSessionID = 0<BR>2010/12/28 11:50:11 Thread=148C RSCB=2 Command=SCHK Hr=00004E74 The process could not connect to Distributor ‘mercurio’. 20084<BR>2010/12/28 11:50:11 Thread=148C RSCB=2 Command=SCHK Hr=00000000 Unable to complete login process due to delay in opening server connection 0<BR><BR>The SQL Server database is in a Windows Server 2008 machine. 64 bits<BR>The IIS is in a Windows Server 2003 machine 32 bits<BR><BR>I tried with regenerate the snapshot, restart IIS, run the job "Reinitialize subscriptions having data validation failures", disable distribution and enable it again. but anything of that works.<BR><BR><BR>Any ideas? Is my 3 day with this issue<SPAN class=Apple-converted-space>&nbsp;</SPAN><IMG style="BORDER-BOTTOM-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none" title=Sad border=0 align=absMiddle src="http://www.sqlservercentral.com/Forums/Skins/Classic/Images/EmotIcons/Sad.gif"></SPAN></TD></TR></TBODY></TABLE></SPAN></SPAN></P>
Welcome to the forums.
what type of replication you are using here?
Do you see any network related issues within the environment?
Did you try regenerating the snapshot from the publisher>

]]>

Software Reviews | Book Reviews | FAQs | Tips | Articles | Performance Tuning | Audit | BI | Clustering | Developer | Reporting | DBA | ASP.NET Ado | Views tips | | Developer FAQs | Replication Tips | OS Tips | Misc Tips | Index Tuning Tips | Hints Tips | High Availability Tips | Hardware Tips | ETL Tips | Components Tips | Configuration Tips | App Dev Tips | OLAP Tips | Admin Tips | Software Reviews | Error | Clustering FAQs | Performance Tuning FAQs | DBA FAQs |