SQL Server Performance

server listing is empty - analysis manager -snapin

Discussion in 'Analysis Services/Data Warehousing' started by skeezwiz, May 30, 2006.

  1. skeezwiz New Member

    Guys, really annoying problem where after an install of analysis services pack SP3 from RTM (8.00.382) the registered servers have disappeared?

    Done some research and executed these two commands:

    regsvr32 "C:program FilesCommon FilesMicrosoft SharedRepostry
    epodbc.dll"
    regsvr32 "C:program FilesCommon FilesMicrosoft SharedRepostry
    epbrui.dll"

    but still did not help.

    You can get access to the OLAP server/cubes from the DTS but not from analysis manager.
    You can get access from another machine using analysis manager (test box), but can't on the production one?

    Should we go to SP4 and if so can AS SP4 live alongside SQL Server SP3?

    Thanks
  2. satya Moderator

    May be problem with client tools?
    Have you tried the same using another client's machine?

    Satya SKJ
    Microsoft SQL Server MVP
    Contributing Editor & Forums Moderator
    http://www.SQL-Server-Performance.Com
    This posting is provided “AS IS” with no rights for the sake of knowledge sharing.
  3. skeezwiz New Member

    Installed SP4 for Analysis and the problem went away, but...

    Another issue arises when you process the cubes via DTS -
    "Error string: invalid clipboard format - Partition X must be processed before merging"

    What is this and how you fix?

    Thanks
  4. satya Moderator

    http://groups.google.com/group/microsoft.public.sqlserver.olap/browse_thread/thread/12533192200bacdf/64a23905b7adaf9a?lnk=st&q=sql+server+invalid+clipboard+format&rnum=1&hl=en#64a23905b7adaf9a

    Fyi.

    Satya SKJ
    Microsoft SQL Server MVP
    Contributing Editor & Forums Moderator
    http://www.SQL-Server-Performance.Com
    This posting is provided “AS IS” with no rights for the sake of knowledge sharing.

Share This Page