SQL Server Performance

SQL Server 2005 Cluster Issue

Discussion in 'SQL Server 2005 Clustering' started by farr77, Nov 29, 2007.

  1. farr77 New Member

    i setup a SQL Server 2005 Enterprise edition on cluster environment. Both cluster servers (C1 and C2) running
    on Windows Server 2003. I installed and configured a Failover SQL Server 2005 n C2 and working fine. When I do a failover testing,
    its working well.
    I have a small problem. When I do a failover on different machine(C2 to C1), my drive (E drive) works but cannot
    see SQL Server development tool on different machine (C1). When I try to install only SQL Server development tool, i got
    a massage (Development tool aleardy installed).
    any advice, how would i see development tool on C1 machine?
    thanks
  2. techbabu303 New Member

    Check the following path on shared drive where SQl server has been installed for exe file listed below and try bringing that up.
    Drive:program FilesMicrosoft SQL Server90ToolsBinnVSShellCommon7IDESqlWb.exe
    Cheers
    Sat
  3. farr77 New Member

    I can not see this path (Drive:program FilesMicrosoft SQL Server90ToolsBinnVSShellCommon7IDESqlWb.exe) on my secondry node which is C1.
    did i miss something?
  4. satya Moderator

    Are the SQL tools installed properly on both the nodes?
  5. farr77 New Member

    All SQL tools installed properly on my primary node (C2). When i do a failover on C1. I can not see any development tool. I checked services(services.msc) running on C2 and it shows SQL Server, SQL Server agent running good. just cannot see development tool. I just noticed SQL Binnaries are not sync either.
    please help

Share This Page